Tietoa meistä

Install and forget Tietoa meistä

Tietoa meistä

Posted By hlindustrial2

Kustannussäästöjä ja tehokkuutta, pilottihankkeesta kumppanuuteen

HL-Industrial Oy kehittää, valmistaa ja toimittaa yli 25 vuoden kokemuksella Install and forGET -kulutusosaratkaisuja tuotantoprosessien kunnossapidollisiin pullonkauloihin. Erittäin korkeaan laatuun ja pitkäikäisyyteen perustuvat kulutusosaratkaisut räätälöidään aina asiakaskohtaisesti vastamaan tuotannon ja kunnossapidon prosessi- ja laitekohtaisia tarpeita.

HL-Industrial Oy on ennen kaikkea asiakkaan prosesseja tukeva säästö- ja parannusyhtiö, jonka liiketoimintakonseptin keskeisenä ajatuksena on tuottaa asiakkaalle merkittäviä säästöjä. Tämä toteutetaan käytännössä parantamalla tuotantoprosessien kriittisten kulutusosien käytettävyyttä ja suorituskykyä, jopa dekadisesti.

HL-Industrial Oy kuluu itsenäisenä yrityksenä HL Groupiin, jonka liikevaihto on yli 35 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 115. HL-Industrial Oy vastaa kulutusosien kehitys- ja suunnittelutyöstä sekä Install and forGET -kulutusosan valmistuksesta, varastoinnista ja toimituksesta asiakkaalle.

 

Yhteystiedot

Ota yhteyttä kysyäksesi lisää palveluistamme ja sovi kanssamme tapaaminen, niin voimme keskustella sopivasta ratkaisusta juuri teidän yrityksellenne.

asiakaspalvelu@hlindustrial.fi
0207 445 200
HL-INDUSTRIAL OY, Y-tunnus: 0800421-7
HIEKKAKIVENTIE 5, 00710 HELSINKI