Install and forGET

Install and forget Install and forGET

Install and forGET

Posted By hlindustrial2

Xtreme1_webKulutusosaratkaisu – riesasta resurssiksi

Install and forGET on palvelukonsepti, jolla perinteinen, jatkuvaa huoltoa tai korjausta vaativa kulutusosa muutetaan asiakkaalle edistyksellisellä materiaaliteknologialla tuotantoprosessia tehostavaksi resurssiksi.

Install and forGET -kulutusosaratkaisun peruslähtökohtana on aina kulutusosan käytettävyyden ja suorituskyvyn moninkertaistamisen. Parhaimmillaan parannus on ollut kaksikymmenkertainen.

Install and forGET -kulutusosaratkaisut räätälöidään aina asiakas- ja laitekohtaisesti vastamaan tuotannon ja kunnossapidon prosessikohtaisia tarpeita. HL-Industrial Oy vastaa sekä kulutusosan kehitystyöstä että käyttö- ja asennusvalmiin prototyypin pilottitoimituksesta.

Kulutusosan parannustyö on siis asiakkaalle vaivatonta. Se ei myöskään sido eikä maksa asiakkaalle mitään ennen kuin konkreettiset hyödyt on pystytty todentamaan.

Helposti kohti huoltovapaita ratkaisuja

Miten asiakas sitten saa itselleen parannetun kulutusosan, jonka kulumista on voitu vähentää jopa kymmenesosaan lähtötilanteeseen verrattuna? Install and forGET -kulutusosan räätälöinti ja toimitus on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. Asiakas voi ottaa rennosti, sillä aikaa kun HL-Industrial Oy vastaa sekä kulutusosan kehitystyöstä että käyttö- ja asennusvalmiin prototyypin valmistuksesta ja pilottitoimituksesta.  Install and forGET -kulutusosaratkaisut räätälöidään aina asiakas- ja laitekohtaisesti vastamaan tuotannon ja kunnossapidon prosessikohtaisia tarpeita.

kokonaisratkaisu_valmis_950
Kartoitus

Pilottiprojekti aloitetaan kartoittamalla kohteen sopivuus sovellettavalle materiaalitekniikalle. Tämän jälkeen kohteesta kerätään kaikki lähtötiedot vaatimusmäärittelyineen suunnittelutyötä varten.

Mallinnus ja valmistus

Suunnittelutyön lopputuloksena syntyvät osan valmistuspiirustukset, jotka käydään läpi yhdessä asiakkaan kanssa ennen varsinaista valmistusta. Suunnittelun ja valmistuksen erityisosaaminen perustuu käyttökohteeseen sopivan karbidin valintaan, karbidilaatoituksen layout-suunnitteluun ja kovajuotosinduktioprosessin hallintaan.

Toimitus ja asennus

Asennus- ja käyttövalmiit osat toimitetaan asiakkaalle avaimet käteen -periaatteella.  Asiakkaan vastuulle jää ainoastaan kulutusosan paikalleen asentaminen ja käytönaikainen seuranta.

Käyttö

Kulutusosan parannustyö on asiakkaalle siis vaivatonta. Se ei myöskään sido eikä maksa asiakkaalle mitään ennen kuin suorituskyvyn ja käytettävyyden moninkertainen parannus on pystytty selkeästi todentamaan pilottikäytön yhteydessä.